Bondage Collars

Vill du ha en sinnesblåsande orgasme? Prova en tryckvibrator
https: //www.youtube.com/watch v = hxsUd7pCGEQ
 Bondage Collars Denna unisex krage är 3 ” / 75mm djup vid ingången och är konturerad att passa halsen, vilket gör det mycket bekvämt dock vid liknande tiden som håller slavhuvudet i en upprätt, framåt går igenom position . Det finns ett val av antingen låsbara eller konventionella spännen och fem trim färger, tillåter du för att anpassa din hållningskrage. Till beröm denna bondage krage finns läderbaserad handledsmanschetter, läderbaserad vristmanschetter och läder -baserade lårmanschetter där ute .
https: //www.youtube .com / titta v = vVNykyOv-I4
Gjord för att beställa denna eleganta läderbaserade bondage krage är tillverkad av sadel läder , med hela läderbaserat foder. Tillverkad för att beställa vår grundläggande design av hållningskrage är tillverkad av hög kvalitet grönsaksbrun läderbaserat foder. Det finns en O-ring på främre penisutvecklare för ytterligare bifogning vilket gör det great för att använda en slavledning och kanterna är vissa för komfort . Alla sidorna av remmarna på denna krage är färdig till vår vanliga mycket hög standard .
Gjord för att beställa vår traditionellt stil “O” cock ring sets , helt läder fodrad och konturerad för att passa runt om halsen. Stilfullt designade med små spikar, en O-ring på 1¼ “/ 32 mm på framsidan och tillgängliga med en standard eller låsspänne på igen . Fallet från den högsta av kragen till basen av “O” är 6,5 “/ 165mm. Vackert färdig rostfritt stål krage.
Denna äkta läderbaserad choker har en robust stål ring för att förbättra erotiska rekreation spelar . Bär den svarta chokeren för att öka ditt underkläderutseende eller kåta kostymer.
Halsband kan vara skapat från lättare material såsom bomull eller tyngre tillbehör liknar läder lelo svartpeppar och granatäpple erotisk massageljus . Stålhalsband är också slitna av några och låsbara (metall ) halsband är dessutom betraktas som en typ av krage.
Med kantning färg och spänne typ val denna krage faktiskt presenter oöverträffad kvalitet . Om ett låsspänne är valt från val kan detta kan ge en högre erfarenhet av kontroll som gör detta en låsande bondage krage som är oöverträffad.
I ett BDSM-sammanhang är en krage en enhet av alla material som bärs av en person tvärs över halsen för att indikera sin undergiven eller slav status i en BDSM-relation. En person bär en krage för att symbolisera deras förhållande till en annan påstås ha kragen.
Alla artiklar är fodrade med vackra delikata lammskinn och 1 tum / 25 mm-remmarna är dubbla nitade för energi och hållbarhet med perimetrarna fasade, färgade och polerade för det kvalitet utseende och känsla . Finns med båda en konventionell eller låsspänne.
blush novelties kromstål låskrage tillverkas enbart enligt våra specifikationer och är tillgängligt i varierade olika storlekar, erbjuder en optimal match. Eftersom det är skapat från hög kvalitet rostfritt metall det kan vara slitat i högre längder av tid utan fara av allergisymtom. Det är bra för att krage ceremonier eftersom det kan inte inte tas bort på grund av låsstiftmekanism, och men det är känsligt tillräckligt för att ses som smycken. Den levereras levereras med ett GRATIS litet förkromad hänglås och är gångjärn på igen. Överlappningen vid fronten eliminerar och fula luckorna och förhindrar klämning av porerna och huden.
Vissa individer utför formella “collragceremonier”, som är anses framgångsrikt framgångsrikt deras förhållande i en identisk väg som ett bröllop ceremoni och kragen med jämförbar betydelse som ett bröllop ring. Standard typ av en krage är ett svart läder band på hela halsen, vanligtvis med stål D-ringar tillagda att tillåta fästning av en koppel, rep eller olika begränsningar; men för att vara mer diskret offentligt, vissa personer kan slitage en udda choker eller smycken Fleshlight kiiroo lanserar automatiserad manlig masturbator halsband för en liknande symbolisk funktion . Skapad för att beställa denna lyxig läderbaserad krage tillverkad användning förstklassig kvalitet leveranser, var och en hand vald att ge en fantastiskt färdig bondage krage. Lätt vadderad med en delikat lammskinnfoder och säker kanter att erbjuda det sista ordet i tröst och dubbla nitade för kraft och hållbarhet , denna bondage krage verkar verkar och känns lyxig.
Tillverkad av extremt överdrivet standarder för utförande, kommer det helt läder fodrat med en sömnad i 1 “/ 25 mm spänne. Vid sin bredaste del mäter kragen 1 1 / 4 ”/ 32mm vid framsidan , där det finns en stabil solid D-ring för infästning. Tillverkad för att beställa denna tungvikta slavbandskrage har förenklad styling ännu svart 3-delig våt look push up behå mini och g string gör det rätta uttalande . Tillverkad enligt extremt högt krav för utförande, det kommer helt läder fodrat med en sömnad i 1 1 / fyra ” / 32 mm spänne som eliminerar med nitar.
Populära metall bondage krage av god kvalitet och till överkomliga priser Du kan köpa på AliExpress. toy joy är slavkragen analog med ett bröllop -band och på denna punkt är den undergiven beaktas en formell slav och ägs av den dominerande. I ökande utsträckning par som dessutom tillämpar 24/7 dominans- och underkastelsesförhållanden åtar sig krage som kan misstas som konstiga chokers eller smycken halsband och kan vara bäras diskret offentligt. Sådana artiklar är ofta kallade dagkrage i BDSM-parlance. Ytterligare utveckling av denna migration har haft grupper som aktivt övar BDSM i ett förhållande men där roller byts eller inte så tydliga som i en konventionell D / s-relation.

Mommy’s Girl BDSM-halsband


Bo tar bort det från henne tidigare än de sover tillsammans , insisterar på att ingen äger Lauren, men då ger det tillbaka till henne (och kallar det en hund krage) när hon finner ut att Lauren sov tillsammans med henne som ett resultat av asken berättade henne också, även om det måste vara noterat att Laurens känslor för Bo var ganska verkliga . Åberopas i H. Beam Pipers berättelse “En slav är en slav”. En delegation av slavar (de gör allt arbetet) från den nyannexerade planeten Aditya misstag Commodore Shatrak från Galactic Empire’s Space Navy för en slav som ett resultat av han bär Knight’s Star of the Empire of the Empire på ett krage-band (de sätta på slavkrage), och han är skallig (deras huvuden är rakade). Commodore är inte glad.
Välkommen till Collar Factory, din enda stop källa för personliga krage, anpassade manschetter och unika handgjorda bälten. Behöver du en läderbaserad krage? Gummibegränsningar? Det bra keisha grå realistisk fantasy titty masturbator för män faux päls krage och manschett set för din fursuit? Om kan du drömma det, vi kan göra det.
Cirka 74 % av dessa är bondageutrustning, 6% är andra kön produkter och 6% är halsband. Halsband har varierande nivåer av betydelse för folk inom BDSM community .

läderbaserat personifierad clothes slavkrage du välj, namn , storlek och färg 16mm omfattande krombokstäverDe flesta av dem är läder men special påpekar går till den som Alan ger Anne som är tillverkad från stabil silver. 9 Tips For Bondage BeginnersAvvisat i detta Maleficent fanfic; Diaval (som är en undergiven inom BDSM-betydelsen av frasen) säger att han kommer inte att bära en slavkrage. Vilket är logiskt funderar på att han hatar hundar inom filmen . När du ser någon bär en krage ( särskilt